Hej alle sammen

NB: Vi vil fremover åbne hver sangaften med en sang fra Højskolesangbogen, hvorfor det naturligvis er nødvendigt at medbringe denne.

For en god ordens skyld: Husk lige blyanten og viskelæderet - du får brug for det!

Påklædning til koncerter:
             herrer - sorte bukser/hvid eller skjorte/bluse
             damer - sort tøj og vores grå tørklæder.
KORBREV (gældende)

Kære kormedlemmer

Så er det atter tid til at pakke kortasken. Jeg håber I har nydt sommeren og samlet energi til
en ny sæson med spændende opgaver.

Det foreløbige program kan ses her.
Når vi mødes på mandag, den 26/8, kl. 19.00 på UC-syd, Lembckesvej, medbringer jeg et
sanghæfte til alle med 5 nye danske sange. Sangene er bestilt af Danske Folkekor til
Danmarksstævnet 2019.

Linket til øvefilerne på Danske folkekors hjemmeside finder du
her:

TRYK HER

Vel mødt.

Alice Knudsen

Korbrev december 2019 (2)

Tak til alle der deltog i Jegerup Kirke, første søndag i advent. Det blev en god oplevelse; men det betyder ikke, at vi kan slappe af.

På lørdag, den 7/12, skal vi stå klar til opvarmning kl. 12.30 på Slesvigske Vognsamling, Simmerstedvej 1,

Haderslev, iført koncerttøj. Damerne i sort med de grå/blå tørklæder, og mændene i sorte benklæder og sorte eller hvide bluser/skjorter, evt. sorte jakker. Koncerten er kl. 14.00.

Det bliver samtidig korets juleafslutning. For dem der har tid og lyst, er der mulighed for at købe en kop kaffe med lidt sødt til, og ønske hinanden en God Jul og et Godt Nytår.

Opstart 2020: Vi mødes igen mandag, den 6/1.

Da vor første koncert allerede er den 10/2 i Grænseforeningen på Hotel Norden, forlænges korprøverne indtil da med et kvarter.

Påskeferie: 6/4-2020 er der ingen korprøve.

Alice Knudsen

Mail: aliceknudsen@live.dk
Godt at vide ☺
Generalforsamling i Sønderjysk kor afholdes mandag den 9.marts 2020. Sædvanen tro, begynder vi aftenen med 1 times prøver og afvikler herefter generalforsamlingen.
Husk at medbringe kaffe, te og tilbehør til egen og evt. fælles nydelse.

Har du forslag, du ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal de være formanden i hænde senest 14 dage før afholdelsen af generalforsamlingen.