Påklædning til koncerter:
             herrer - sorte bukser/hvid eller skjorte/bluse
             damer - sort tøj og vores grå tørklæder.

Korbrev 27. april 2022

Kære kormedlemmer

På bestyrelsesmøde, den 6. april 2022, har bestyrelsen konstitueret sig således:
Formand Alice Knudsen
Næstformand Leif Nielsen
Kasserer Lone Hans
Sekretær Birgitte Dahl Nielsen
Bestyrelsesmedlem Kristiane Skau

Lysfest 4. Maj
Vi skal være klar til opvarmning i Kasernens gymnastiksal kl. 18.45.
Koncerten begynder kl. 20.30.

Oplysning til jer, der ikke har været med til sangtimen tidligere: Benyt indgangen på Louisevej 2 (Hovedvagten). Gymnastiksalen finder du i en selvstændig bygning, der ligger i den indre kasernegård. Indgang i vestgavlen.

Kasernen sørger for flaskevand og kaffe til koret.

Påklædning er som sædvanlig -Damer sort tøj med tørklæde - Herrer sort eller hvid skjorte/bluse og sorte benklæder.

Sæsonafslutning
Mandag den 9. maj har vi den sidste korprøve inden sommerferien. Vi synger en time, og derefter nyder vi Kasernens smørrebrød med øl/vand. Medbring selv tallerken, bestik, glas.

Vigtigt
Vi ses igen den 15. august

Sønderjysk Kor
Alice Knudsen
NB: Vi vil fremover åbne hver sangaften med en sang fra Højskolesangbogen, hvorfor det naturligvis er nødvendigt at medbringe denne.

For en god ordens skyld: Husk lige blyanten og viskelæderet - du får brug for det!

Vedr. jubilæet:

I forbindelse med Sønderjysk Kor's jubilæumskoncert om eftermiddagen den 8. oktober 2022, er der for kormedlemmerne efterfælgende en lille fejring i restaurant MAD på Gravene om aftenen.