Påklædning til koncerter:
             herrer - sorte bukser/hvid eller skjorte/bluse
             damer - sort tøj og vores grå tørklæder.
NB: Vi vil fremover åbne hver sangaften med en sang fra Højskolesangbogen, hvorfor det naturligvis er nødvendigt at medbringe denne.

For en god ordens skyld: Husk lige blyanten og viskelæderet - du får brug for det!
KORBREV - AUGUST 2020 (Forældet)

Kære kormedlemmer

Korets forårssæson fik en brat afslutning på grund af Coronakrisen, desværre; men vi kan nu glæde os over, at vi igen må samles og synge i kor i henhold til sundhedsmyndighedernes retningslinier.

I vil dog blive mødt af en noget anderledes koropstilling, når vi ses på mandag, den 24/8, 19.00-21.00 i Festsalen UC-SYD, Lembckesvej.

Kontingent oktober 2020

Da forårssæsonen blev halveret, har vi i Bestyrelsen besluttet, at de kormedlemmer, der betalte fuldt kontingent i foråret 2020, må slippe med halvt kontingent i efteråret , d.v.s. kr. 225,00.

Vel mødt

Alice Knudsen
Mail: aliceknudsen@live.dk

KORBREV APRIL 2021

Kære aktive og passive medlemmer af Sønderjysk Kor

Selv om I ikke mærker det, så sker der noget bag kulisserne
i Sønderjysk Kor. J

I kan nu gå ind på korets hjemmeside og se hvem vores nye korleder er, og hvad hun har at byde på.

Vi havde vort første bestyrelsesmøde sammen med Anne Sofie i mandags, og hun kunne fortælle, at hun allerede har lavet en aftale med organisten ved Gram/Fole kirker. Det er planen, at vi skal lave noget sammen med deres kirkekor i 2022. Dejligt at have noget at se frem til.

Anne Sofie vil gerne møde jer virtuelt mandag den 10. maj, kl. 19.00. Hun fremsender et mødelink på mail til alle medlemmer ca. 1 uge før mødets start.

Anne Sofie har påbegyndt arbejdet for koret og har blandt andet orienteret sig i vores nodesamling, og hun har også gode ideer til noget nyt, så det tegner rigtig godt.

Thomas Berg-Juul har overtaget ledelsen af Haderslev Sangakademi efter Edna Rasmussen. Han har taget kontakt til korene i Haderslev Kommune, og det er sandsynligt, at der igen bliver tale om at arrangere et Kormaraton i Haderslev Domkirke.

Vi må desværre atter vinke farvel til Lysfesten 4. maj, og om en måneds
tid slutter vor forårssæson, uden at vi har været sammen en eneste gang, men vi har heldigvis mulighed for at mødes virtuelt den 10. maj i mødet med Anne Sofie.

Vi satser på, at vi kan starte 2. halvårs korprøver op mandag den 23. august 2021, kl. 19.00-21.30. Vi har forlænget
korprøven med en halv time denne dag, da vi skal have lidt ekstra tid til snak og selvfølgelig også at lære vores nye korleder Anne Sofie at kende.

Vi tænker at afholde den udskudte generalforsamling til efter opstarten i august måned. Nærmere information om dato vil blive meddelt senere. Det giver os også mulighed for at nyde en kop kaffe sammen og få lidt socialt samvær.

Med ønsket om en rigtig god sommer. Vi glæder os til at se jer til dejlig korsang.

Bestyrelsen for Sønderjysk Kor
Alice Knudsen