NB: Husk lige Højskolesangbogen
OG
For en god ordens skyld: Husk lige blyanten og viskelæderet - du får brug for det!
Korbrev august 2022

Kære kormedlemmer

Sæsonstart

På mandag, den 15. august, opstarter vi efterårssæsonen.  I bliver mødt af Anne Sofie og Nicolai Bøttger-Larsen. Nicolai er ansat som vikar for Anne Sofie i hendes barselsorlov.

Opstilling af stole

I forbindelse med, at Kaj Kongsted  ”opsagde sin stilling” som praktisk gris for Sønderjysk Kor, og hermed ikke længere gør Festsalen på UC-SYD klar til korprøverne, må vi nu selv klare jobbet på skift. Eller måske, der er nogen af jer kormedlemmer, der vil påtage sig opgaven? 🙂

Ny dato til kalenderen

Søndag den 2. oktober kl. 14.00 afholder vi en lille koncert på Hiort Lorenzen Plejecenter. Plejecenteret giver kormedlemmerne kaffe efter koncerten. Man må gerne invitere interesserede med til koncerten, de skal dog selv betale for kaffen.

Korets 50 Års Jubilæum

Jubilæumskoncerten holdes som bekendt lørdag den 8.  oktober kl. 14 i Festsalen på UC-SYD. Efter koncerten serveres et glas mousserende vin og 1 stk. kransekage til publikum og kormedlemmerne. Entre for publikum kr. 50,00.

Kl. 19.00 er der spisning for kormedlemmer på Cafè M.A.D., Gravene 14, Haderslev. Egenbetaling for maden udgør kr. 200,00 og drikkevarer er for egen regning. Lone meddeler, når hun har tilmeldingslisten klar.

Udsmykning/pyntning af Festsalen m.m. i forbindelse med jubilæumskoncerten

Hvem har lyst til denne opgave?

Jegerup Kirke

Søndag den 27. november, kl. 11.00 medvirker koret ved Adventsgudstjenesten

Vi bruger lige lidt tid på nogle af ovenstående punkter i forbindelse med pausen på mandag til spørgsmål osv.

Vi glæder os til at se jer. 🙂

Med korlig hilsen

Påklædning til koncerter:
             herrer - sorte bukser/hvid eller skjorte/bluse
             damer - sort tøj og vores grå tørklæder.